Přihlašte svoji výroční zprávu nebo firemní časopis!

V letošním roce připravujeme již 22. ročník soutěže nejlepších výročních zpráv a firemních časopisů.

Uzávěrka pro podání přihlášky do soutěže je v pondělí 19. října 2015. Vyhlášení výsledků soutěží proběhne ve čtvrtek 26. listopadu 2015.

Podmínkou  účasti je vyplnění přihlašovacího formuláře, poskytnutí šesti výtisků výroční zprávy nebo obdobné publikace za rok 2014 a/nebo tří čísel firemního časopisu roku 2015 (každý ve třech výtiscích) a úhrada příslušného přihlašovacího poplatku. Poplatku jsou zproštěny publikace nadací, asociací a jiných neziskových organizací.

Všichni účastníci soutěže budou pozváni na slavnostní vyhlášení výsledků. Přihlašovací formulář a podrobné pokyny k soutěži naleznete v příloze. Do soutěže se můžete rovněž přihlásit vyplněním formuláře, který je k dispozici na zde:

Přihláška výroční zprávy 2015

PARTNEŘI SOUTĚŽE:

Hlavní partner

Ve spolupráci s

Mediální partneři

REUTERS               DECO MEDIA            Moravske hospodarstvi           Radiozurnal

Dole vlevo