Breadcrumbs navigation


Mapa úspěchu

eiffel optic

Společnost Eiffel optic byla založena v roce 1991. Od té doby jsme otevřeli 35 poboček v České Republice. Každá pobočka má více než 3000 dioptrických a slunečních brýlí.

Jsme společnost, která od svého založení v roce 1991 prošla velkým rozvojem. Už ve svých začátcích se prodejna Eiffel optic naprosto odlišovala od ostatních nejen svým vzhledem a na tu dobu nezvyklým, nočním nasvícením výloh, ale především nabídkou sortimentu dioptrických skel v druzích a typech, které doposud na českém trhu nebyly dostupné. Proto se zabývala kromě provozování prodejny oční optiky i

velkoobchodním prodejem dioptrických skel.

 

I když má Eiffel optic luxusní prodejny na hlavních třídách velkých měst, tak je sortiment dioptrických obrub přizpůsobený tomu, aby si v prodejnách vybral úplně každý. Není lepšího pocitu, než když vyberete ty pravé obruby pro daného zákazníka vzhledem k jeho stylu, s ohledem na jeho oční vadu se skly, která mu zase zaostří svět kolem.

 

Tento rok je pro nás výjimečný. Slavíme 25 let od doby, co jsme otevřeli naši první pobočku oční optiky v Ječné ulici. A jaká je bilance uplynulých let? Samozřejmě jako v každém podnikání jsou časy lepší, i ty horší. Někdy se nedá úplně předvídat ekonomická budoucnost. Jisté ale je,že se jako firma budeme nadále snažit investovat čas a péči každému zákazníkovi, aby odcházel spokojený a chtěl se k nám vracet. Proto bychom chtěli poděkovat našim stávajícím zákazníkům za důvěru, kterou v nás s každou další návštěvou vkládají.

Více na www.denik.cz


Sdílej na Facebook Sdílej na Twitter Sdílej na LinkedIn