Breadcrumbs navigation


Ples CZECH TOP 100

Ples CZECH TOP 100: Již za necelý měsíc!

Již necelý měsíc nás dělí od Plesu CZECH TOP 100! A i když se to může zdát jako dlouhá doba, uvidíme se na Žofíně co by dup. Zkraťte si čekání krátkou rekapitulací. 

Necelý měsíc do plesu

Ano, je to tak. Ples CZECH TOP 100 se nezadržitelně blíží a naší milou povinností je připomenout, na co se můžete těšit.

K tanci a poslechu bude tak jako již tradičně hrát pan Felix Slováček a jeho Big Band. Po jejich boku také vystoupí dva speciální hosté: Felix Slováček jr. a Anna Julie Slováčková. Na plese také zazpívá paní Leona Machálková. Hlavní hvězdou večera bude slovenská kapela NO NAME, která svými písničkami zaplní celý Palác Žofín. Celý večer pak uzavře legendární diskžokej Martin Hrdinka, který zaručeně rozhýbe i ty nejzarytější odpůrce tance. Nebojte se, i milovníci folklóru si na Plese přijdou na své. Díky vystoupení horňácké cimbálové muziky Marka Potěšila si budete moci užít i folklórní muziku, která je také spjata s Plesy CZECH TOP 100. 

Ke společenským setkáním CZECH TOP 100 také neodmyslitelně patří dobré jídlo a pití a letošní Ples nebude výjimkou. 
Výběr bude opravdu velký: širokou nabídku nealkoholických nápojů nabídne společnost Coca Cola, pivo pak rodinný pivovar Bernard z Humpolce. Pokud máte radši něco perlivějšího, pak vás potěší sekty z vinařství Sekt Jan Petrák. Nabídku alkoholických nápojů pak završí bohatá nabídka vín z vinařství Weinberg z Čejkovic.
 
O jídlo všech velikostí, chutí a tvarů se pak postará společnost Stones Catering. Jejich lahůdky lze potkat a ochutnat na Plese CZECH TOP 100 pravidelně. Šéfkuchaři Stones Catering dokážou i z nejmenšího zákusku udělat gastronomický zážitek. I z jednoduchých jednohubek se pak stane objevitelské dobrodružství nových chuťových kombinací! Do ovocného snu vás pak přenese výtečné ovoce od ČEROZ Group. Až se na plese zakousnete do jahody od ČEROZu, budete se cítit jakoby jste se právě zakousli do čerstvě utržené jahody ze zahrádky.

 

Na závěr už zbývá jen malá ochutnávka:

Krátké video z Plesu CZECH TOP 100


Sdílej na Facebook Sdílej na Twitter Sdílej na LinkedIn