Breadcrumbs navigation


Ples CZECH TOP 100

Ples CZECH TOP 100: Na co se těšit?

Ples CZECH TOP 100 se tradičně vyznačuje příjemnou zábavou. Vše je ale vždy podtrženo chutným jídlem a výtečným pitím. Co na vás čeká letos?

Ples CZECH TOP 100 je jako již tradičně spojen s tancem, skvělou muzikou a příjemnou společností. Neméně důležité ale je průběžně doplňovat energii. A můžeme vás ujistit, že cest jak energii doplnit bude hned několik.
 
Nealkoholickou žízeň vám pomůže uhasit některý z produktů firmy Coca Cola. Při žízni alkoholické budete mít na výběr hned z několika možností. Jednou z nich bude pivo z rodinného pivovaru Bernard z Humpolce. Pokud máte radši něco perlivějšího, pak vás potěší sekty z vinařství Sekt Jan Petrák. Nabídku alkoholických nápojů pak završí bohatá nabídka vín z vinařství Weinberg z Čejkovic. Jediným doporučením, které můžeme poskytnout, je navštívit jejich webové stránky a jejich vína vyzkoušet. Na Plese CZECH TOP 100 pak můžete pít "na jistotu."
 
O jídlo všech velikostí, chutí a tvarů se pak postará společnost Stones Catering. Jejich lahůdky lze potkat a ochutnat na Plese CZECH TOP 100 pravidelně. Šéfkuchaři Stones Catering dokážou i z nejmenšího zákusku udělat gastronomický zážitek. I z jednoduchých jednohubek se pak stane objevitelské dobrodružství nových chuťových kombinací! Do ovocného snu vás pak přenese výtečné ovoce od ČEROZ Group. Až se na plese zakousnete do jahody od ČEROZu, budete se cítit jakoby jste se právě zakousli do čerstvě utržené jahody ze zahrádky.
 
K tomu všemu vám bude skvěle hrát Felix Slováček a jeho Big Band, kapela NO NAME či zpěvačka Leona Machálková. Milovníky folkloru pak uspokojí Horňácká cimbálová muzika Marka Potěšila.
 
Se všemi se těšíme na viděnou 11. března!

Sdílej na Facebook Sdílej na Twitter Sdílej na LinkedIn